Over ons

Wie is SPAARNDAMis1

Peter Mastenbroek.

Peter Mastenbroek woont sinds eind 2017 in Spaarne Buiten. Getrouwd, 3 kinderen waarvan 2 bijna klaar met studie en 1 in laatste klas St. Adalbertusschool.
Actief in toerisme en financiële sector.
SPAARNDAMis1 missie : mijn primaire verantwoordelijkheid is de commissie recreatie. Wil me graag inzetten voor ons dorp om leefbaarheid te verbeteren voor alle generaties. De Jeugd heeft de toekomst! Ben voostander van wat meer recreatieve en sportieve voorzieningen in en om ons dorp. Uiteraard zal ik daarbij ook oog hebben dat het past bij ons dorp en moeten we verstopping van onze beperkte infrastructuur voorkomen.

Ruut van Schie.

Ik ben geboren op een boerderij in de Velserbroekpolder en kom sinds mijn tienerjaren in Spaarndam. Ik woon sinds eind van de vorige eeuw met veel plezier in Spaarndam. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen.Ik ben betrokken geweest bij de oprichting van Dorpsfeest Spaarndam en heb ca. 13 jaar in het bestuur gezeten.Tevens ben ik gemeenteraadslid geweest in de gemeente Haarlemmerliede en Spaarwnoude.Spaarndam is een mooi dorp met een zeer actieve gemeenschap.Mijn doel met SPAARNDAMis1 om een actieve bijdrage te leveren bij de aan de leefbaarheid en veiligheid in Spaarndam.  Leefbaarheid staat en valt bij de activiteiten die in het dorp plaatsvinden en het behoudt van faciliteiten. Veiligheid is niet alleen een taak van de politie, maar ook van de gemeenschap.Ik sta voor een open houding naar alle partijen en initiatiefnemers in het dorp. Ik zoek graag naar de mogelijkheden hoe dingen wel kunnen, rekening houdende met alle belangen in het dorp. Spaarndam is mooi en fijn om te wonen. In een sterk veranderende omgeving en maatschappij zullen we dienen te anticiperen op wat op ons af komt.

Monique van der Valk wachtende op inzending

Theo van Heese.

Geboren in 1952, opgegroeid in de Houtrakpolder, getrouwd met Yolanda,
geen kinderen.
50 jaar in diverse functies gewerkt bij Hoogovens/Corus/Tata en inmiddels
“pensionado”. Na 5 jaar wonen in de Inlaagpolder, sinds 1980 naar volle tevredenheid woonachtig binnen de bebouwde kom van het dorp, in de Kuijperstraat. Ik wil mij, vooral gebaseerd op feiten, graag inzetten voor alle zaken die de leefbaarheid in ons dorp (en directe omgeving) aangaan. Maakt niet uit wàt het is, zolang een groot deel van onze inwoners de feiten belangrijk genoeg vindt, ga ik mijn energie gebruiken om de gewenste doelstelling(en) te bereiken.

Ferry van Egmond wachtende op inzending

Mark Hofmans.

Woonachtig in de Vereenigde Binnenpolder van het buitengebied van Spaarndam. Heb 3 kinderen die opgroeien en leven in en om Spaarndam. Ik ben aangesloten bij Spaarndam=1, aangezien ik bij de Dorpsraad Spaarndam geen aansluiting mag en kan vinden daar ik voorbij molen “De Slokop” woon. Daarnaast ben ik bijna 25 jaar actief als vrijwilliger in het dorp als dorpsomroeper. Voor de Stichting Dorpsfeest-Spaarndam sinds 1997 DJ en sinds 2000 Presentator, A4daagse achter de DJ-kar aan op de laatste avond sinds 2000, Commissie Koningsdag-Spaarndam met presentatie Aubade en DJ tijdens de optocht, Spreekstalmeester Sinterklaasintochten Spaarndam van 2000 tot 2017.